POLITYKA PRYWATNOŚCI

 

Wysłanie formularz kontaktowego:

 

Zgodnie z tzw. RODO, czyli Ogólnym Rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r., a dokładnie jego artykułem 13 ust. 1 i 2, informujemy iż:

  • Administratorem Twoich danych osobowych jest GARDENLAND Mariusz Kacprzak, ul. Łagodna 21, 05-250 Słupno.

  • Twoje dane osobowe podawane w formularzu będą przetwarzane, w celu odpowiedzi na wiadomość, na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO.

  • Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne w celu odpowiedzi

  • Twoje dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie do momentu wycofania przez Ciebie udzielonej zgody.

  • Twoje dane osobowe będą udostępnianie innym odbiorcom danych, takim jak serwisy świadczące usługi utrzymania systemu informatycznego i hostingu, dostawca usługi poczty elektronicznej, dostawca usługi dystrybucji newslettera.

  • Twoje dane nie będą przekazywane do państw trzecich np. USA.

  • Masz prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo żądania dostępu do danych, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, jeśli uznasz, że przetwarzanie Twoich danych jest niezgodne z aktualnie obowiązującymi przepisami prawa w zakresie ochrony danych. Przysługuje Ci też prawo do bycia zapomnianym, jeśli dalsze przetwarzanie nie będzie przewidziane przez aktualnie obowiązujące przepisy prawa.

  • Posiadasz też prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie, cofnięcie zgody pozostaje bez wpływu na przetwarzanie danych, którego dokonano na podstawie zgody przez jej cofnięciem.

  • Twoje dane będą przechowywane przez okres 10 lat

  • Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych odbywa się poprzez e-mail: biuro@gardenland.com.pl, Tel. 504 275 967

  • Twoje dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym również w formie profilowania.

  • Masz prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, na zasadach określonych w ustawie z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych.

To jest element tekstowy. Kliknij ten element dwukrotnie, aby edytować tekst. Możesz też dowolnie zmieniać rozmiar i położenie tego elementu oraz wszelkie parametry wliczając w to tło, obramowanie i wiele innych. Elementom tekstowych możesz też ustawić animację, dzięki czemu, gdy użytkownik strony wyświetli je na ekranie, pokażą się one z wybranym efektem.

Copiright © 2019 GARDEN LAND 

Powered by Mainet.pl

Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany — dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

akceptuję politykę prywatności

powrót do góry

ZAPRASZAMY DO KONTAKTU:

MARIUSZ KACPRZAK

 

05-250 Słupno

ul. Łagodna 21

 

biuro@gardenland.com.pl

Mariusz     +48 504 275 967

Agnieszka +48 508 137 728